kontakt

Om os

Kontakt

 
Adresse

Løntoft 9

6400 Sønderborg

Danmark

 
E-mail
 
Telefon

CVR
41906936

Om os


Hartmann Elektrik ApS er et handelsselskab med egne produkter og leverandør af andre kvalitetsprodukter. Vi er et firma, der er blevet etableret i 2020. Vi har mere end 30 års erfaring fra HVAC-branchen og udvikling samt produktion af elekroniske komponenter. 

Virksomheden er ejet af Finn Hartmann Christiansen og Michael Sørensen.

Hartmann Elektrik ApS vil gerne være samarbejdspartner og hjælpe vore kunder med at finde den rette løsning indenfor energisparende produkter og styringer, der øger komforten og som kan bidrage aktivt til et bedre miljø.
Vi tilbyder automatiseret varmestyring, varmesensorprodukter og varmedatastyring, som støtter i processen med energibesparelse.

Vore produkter er nemme at installere - de er intuitive, der sikrer den rigtige brug og dermed den optimale drift for den enkelte bolig, bygning eller virksomhed. 

Mange varmeanlæg fungerer ikke optimalt - og kræver desværre derfor større energiforbrug og dårlige komfort end nødvendigt. Hos Hartmann Elektrik ApS er vi klar til at hjælpe dig med at kigge på dit behov og sikre dig den bedste varmestyrings- og indeklimaløsning for dig og din familie eller dig og dine medarbejdere. 

Michael sørensen

Partner i Hartmann Elektrik ApS
Mobil: +45 21636554   
Mail: sales@hartmannelektrik.dk 

Lotte kongslau

Marketing- og kommunikationsmedarbejder
Mail: lmk@hartmannelektrik.dk