kontakt

Om os

Kontakt

 
Adresse

Løntoft 9

6400 Sønderborg

Danmark

 
E-mail
 

CVR
41906936

Om os

Hartmann Elektrik ApS er et handelsselskab med egne produkter og leverandør af andre kvalitetsprodukter. Firmaet blev etableret i 2020. Vi har mere end 30 års erfaring fra HVAC-branchen og udvikling samt produktion af elekroniske komponenter. 

Hartmann Elektrik vil gerne være din samarbejdspartner - både privat og i erhverv. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning indenfor energibesparende produkter og styringer, der øger komforten og som kan bidrage aktivt til et bedre miljø.

Vi tilbyder automatiseret varmestyring, varmesensorprodukter og varmedatastyring, som støtter i processen med energibesparelse.

Hartmann Elektrik har udelukkende produkter, der er nemme at installere - de er intuitive og som sikrer den rigtige brug og dermed den optimale drift for den enkelte bolig, bygning eller virksomhed. 
Mange varmeanlæg fungerer ikke optimalt - og kræver desværre derfor større energiforbrug og dårlige komfort end nødvendigt.

Hos Hartmann Elektrik ApS er vi klar til at hjælpe dig med at kigge på dit behov og sikre dig den bedste varmestyrings- og indeklimaløsning for dig og din familie eller dig og dine medarbejdere. 

Hartmann Elektrik ApS er ejet af Finn Hartmann Christiansen.