CERBERIS 300

SPAR PÅ ENERGIEN - BEVAR MILJØET

CERBERIS 300

Intuitiv hybrid varme- og indeklimastyring 
Cerberis 300 er en let og intuitiv styring af din f.eks. varmepumpe og gaskedel i kombination.  
Du vil undgå dyre investeringer i nyt udstyr og kan i stedet kombinere eksisterende udstyr med alternative opvarmningsformer. Cerberis 300 vil holde øje med energiforbruget og dermed forbedre din drift, økonomi og tage større hensyn til vores klima og miljø.

VIL DU VIDE mere om varmestyring?  TRYK HER

Baggrund for Cerberis 300
Cerberis 300 har været undervejs gennem flere år. Som med mange unikke produkter startede tankerne med en oplevelse af mangel og flere behov på det eksisterende område for varme- og energistyringsprodukter. Efter de ønskede justeringer, mange års research og testning på området resulterede det i 2023 i Cerberis 300, som vi er meget stolte af. 

Teknikken i Cerberis 300
Vi kalder Cerberis 300 for en intuitiv varme-, indeklima- og energistyring. Den vælger nemlig selv hvilken varmekilde, det er mest gunstigt at benytte sig af, uden at du behøver gøre noget som helst. 
Ved at måle på udetemperaturen med dens indbyggede sensor opfanger Cerberis 300, hvorledes dine varmekilder skal kontrolleres og dermed regulere på temperaturen i dit indeklima. Således vil der til hver en tid være et behageligt indeklima, og du vil spare på energiudgiften samt passe optimalt på vores natur og miljø.

 
 

indeklima 

aranet produkter

Få mere at vide om Aranets produkter indenfor intelligent IoT- og kontrolsystem. Produkterne henvender sig til såvel virksomheder som private.