CERBERIS 300

SPAR PÅ ENERGIEN - BEVAR MILJØET

 
 

CERBERIS 300


Intuitiv hybrid varme- og indeklimastyring 
Cerberis 300 er en let og intuitiv styring af din f.eks. varmepumpe og gaskedel i kombination.  
Cerberis 300 holder øje med dit energiforbrug og forbedrer din drift, økonomi og tage større hensyn til vores klima og miljø.
Cerberis 300 sørger for, at du undgår dyre investeringer i nyt udstyr - og i stedet kan kombinere eksisterende udstyr med alternative opvarmningsformer.

VIL DU VIDE mere om varmestyring?  


Baggrund for Cerberis 300
Cerberis 300 har været undervejs gennem flere år. Som med mange unikke produkter startede tankerne med en oplevelse af mangel og flere behov på det eksisterende område for varme- og energistyringsprodukter.
Cerberis 300 blev klar i 2023. Efter de ønskede justeringer, mange års research og testning på området er Cerberis 300 blevet et produkt, som vi er meget stolte af. 

Teknikken i Cerberis 300
Cerberis 300 er en intuitiv varme-, indeklima- og energistyring. Den vælger nemlig selv hvilken varmekilde, det er mest gunstig at benytte sig af - uden at du behøver gøre noget som helst. 
Cerberis 300 måler på udetemperaturen med dens indbyggede sensor  og opfanger, hvorledes dine varmekilder skal kontrolleres og regulerer på temperaturen i dit indeklima.
Cerberis 300 skaber dermed til hver en tid et behageligt indeklima, og du vil spare på energiudgiften samt passe bedst muligt på natur og miljø.
indeklima 

aranet produkter

Få mere at vide om Aranets produkter indenfor intelligent IoT- og kontrolsystem. Produkterne henvender sig til såvel virksomheder som private.